Over ons

Iedereen heeft het recht om te besparen. Maar velen zijn er niet van op de hoogte dat je al heel wat euro’s kan besparen op je vaste lasten door naar beschikbare, goedkopere opties te kijken. Zo hoef je niet te snijden in je luxen en/of recreatie. Bij iMA Promo maken wij het mogelijk om gemakkelijk en snel over te stappen naar een ander leverancier. Velen weten ook niet dat loyaal blijven aan je leverancier niet loont. Met onze online vergelijker en service willen wij als iMA Promo ervoor zorgen dat iedereen die we kunnen bereiken een goed overzicht heeft op welke punten er bespaart kan worden.

Voordelen via iMA Promo overstappen
  • Persoonlijk advies
  • Snel en gemakkelijk
  • Altijd scherpe tarieven
  • Jaarlijks update
Waar verdienen we ons geld aan?
Overstappen via iMA Promo is helemaal gratis. Voor elk overstap dat via iMA Promo wordt afgerond krijgen wij een klein vergoeding voor terug. Deze vergoeding investeren wij weer in de ontwikkeling van onze software, ruimte van de server en overige uitgave waarmee we onze diensten mee bekostigen.

Waar staan we voor
Wij maken het mogelijk dat de consument een duidelijk overzicht heeft van waar er bespaart kan worden. Eind van het maand geld overhouden voor een (mini) vakantie, een nieuwe laptop, en/of extra uitgaven voor recreatie? Wordt je toch gelukkig van? Wij zijn gelukkig als de consument gelukkig is bij een overstap via iMA Promo en hiermee bespaart op zijn vaste lasten. Daar staan we voor.

Hulp nodig?
Onze adviseurs zijn getraind om in te spelen op de veranderingen in de markt. Kom je er niet uit bij het overstappen, dan helpen onze adviseurs je met een persoonlijk advies. Zo weet je dat je altijd goed zit.
Onze adviseur kan je bereiken op telefoonnummer: 038 085 264 (Op werkdagen van 09.00 tot 18.00). Voor meer contactmogelijkheden bekijk onze contact pagina.